برند والنتینو؛ از داستان موفقیت تا معرفی محبوبترین محصولات این برند دوستداشتنی
برند والنتینو با نزدیک به ششدهه حضور در صدر صنعت مد، یکی از شناختهشدهترین برندهای جهان است. رنگ نماد این برند قرمز است و ماجرای جالبی پشت آن قرار دارد. اگر کنجکاوید بیشتر درباره این امپراتوری ایتالیایی بدانید، این مطلب را به بررسی آن اختصاص دادهایم.
نگاهی کوتاه به زندگی بنیانگذار برند والنتینو

بنیانگذار برند والنتینو، مردی همنام خود این برند است. والنتینو کلمنته لودویکو گاراوانی (Valentino Garavani)، در ۱۱ مه ۱۹۳۲ در شهر ووگهرا (Voghera) در استان لومباردی واقع در شمال ایتالیا به دنیا آمد. عشق او به صنعت مد و طراحی لباس از همان دوران کودکی و بهخاطر عمهاش رزا، شکل گرفت. عمه رزا یک طراح مد محلی بود و والنتینو جوان را تشویق میکرد که پیش خودش و سایر طراحانی که در همسایگی آنها در آن منطقه کار میکردند، شاگردی کند و طراحی مد را یاد بگیرد.
هنگامی که والنتینو به ۱۷ سالگی رسید، متوجه شد که استعداد و اشتیاق ورود به این حرفه را دارد. بنابراین برای اینکه آموختههای خود را بهشکل رسمی تکمیل کند، به پاریس نقلمکان کرد. در آنجا به دانشگاه معتبر هنرهای زیبا و طراحی اوت کوتور پاریسی رفت. بهلطف نبوغ و خلاقیتی که داشت، در یک مسابقه مد برنده شد و جایزه او، دستیاری در شرکت طراحی مد ژان دسز (Jean Dessès) بود. بعد از آن در سال ۱۹۵۷، نزد گای لاروش، تصویرگر سابق دسز، کار کرد و بهگفته خود والنتینو، بیشترین تجربه خود را در طراحی از خانه مد لاروش فرا گرفت.
بازگشایی خانه مد والنتینو و تأسیس برند
والنتینو در ۲۷سالگی پاریس را ترک کرد و به ایتالیا بازگشت تا خانه مد خودش را در رم افتتاح کند. او با کمک پدرش این کار را انجام داد. درست است که او این امپراتوری را براساس استانداردهای خانههای مد بزرگی که در پاریس برای آنها کار کرده بود بنا کرد؛ اما دلش میخواست کسبوکارش را در کشور زادگاه خودش، ایتالیا، آغاز کند. وقتی میگوییم برند والنتینو جزو پرافتخارترین برندهای صنعت مد جهان است سخن به گزاف نگفتهایم؛ زیرا این برند از همان نمایشهای اولیه مد خود در سال ۱۹۵۹، توانست بهسرعت توجه طبقه اشراف جامعه ایتالیا را به خود جلب کند.
ماجرای رنگ قرمز والنتینو، رنگ امضای برند

واقعیت این است که نام والنتینو در دنیای مد، مترادف است با رنگ قرمز. این رنگ خاص که روزو والنتینو نامیده میشود، ترکیبی از ۱۰۰درصد سرخابی، ۱۰۰درصد زرد و ۱۰درصد مشکی است. والنتینو اولین بار در سال ۱۹۵۹، در نخستین مجموعه لباسهای آمادهبرایپوشیدن خود، لباسی را طراحی کرد که فیستا (Fiesta) نام داشت. این پیراهن میدی، دکلته بدون بند بود و روی دامن آن، ردیفهایی از گلهای پارچهای به چشم میخورد. رنگ قرمز روشن این لباس، همان رنگی است که به امضای برند والنتینو تبدیل شد. از آن سال به بعد، در تمامی مجموعههای برند والنتینو در نمایشهای مد آن، یک لباس به این رنگ ارائه میشد و هنوز هم این روند ادامه دارد.
ماجرای این رنگ جالب است:
والنتینو در جوانی، در اپرایی در شهر بارسلون، زنی را درمیان جمعیت میبیند که لباسی بهرنگ قرمز روشن پوشیده بود و بهخوبی میشد او را در بین همه زنان دیگر تشخیص داد. این تصویر در ذهن والنتینو ماندگار میشود و از آن برای اولین طراحیهایش الهام میگیرد. وقتی لباس فیستا را طراحی کرد و با چنان استقبالی روبهرو شد، دریافت که این رنگ شانس اوست. به این ترتیب، اصطلاح والنتینو رِد (Valentino red) شکل گرفت و آن را برای همیشه بهعنوان رنگ اصلی خانه مد والنتینو تثبیت کرد.
والنتینو میگوید:
به اپرا رفته بودم. در یکی از جایگاهها، زنی را دیدم با موهای خاکستری که بسیار زیبا بود و در لباس مخمل قرمزش میدرخشید. بین تمام رنگهایی که زنان دیگر پوشیده بودند، او منحصربهفرد به نظر میرسید و در شکوه و جلال خود کاملا متمایز از دیگران قابلتشخیص بود.
بعدها جنیفر آنیستون، بازیگر معروف هالیوود، برای اولین اکران فیلم Along Came Polly خود، همین لباس فیستا را که متعلق به سال ۱۹۵۹ بود پوشید.
آشنایی با جیانکارلو جیامتی و کسب شهرت بینالمللی

در سال ۱۹۶۰، یعنی یکسال بعد از افتتاح خانه مد، والنتینو با جیانکارلو جیامتی (Giancarlo Giammetti) که دانشجوی معماری بود، آشنا شد. جیانکارلو که ۶سال کوچکتر از والنتینو بود، بهسرعت هم ازنظر کاری و هم ازنظر عاطفی به والنتینو نزدیک شد و تا به امروز شریک عاطفی و کاری یکدیگر هستند. با کمک و مشارکت او، والنتینو توانست خانه مد خود را به یک برند بینالمللی تبدیل کند. والنتینو درباره جیانکارلو میگوید:
از من پرسید: «میتوانم خانه مد را ببینم؟» و بعد ادامه داد: «چه زندگی کسلکنندهای دارم. معمار شدن، درخانهنشستن و درسخواندن. دوست دارم به اینجا بیایم و کاری برای خانه مد انجام دهم». سپس آمد و به همهچیز رسیدگی کرد. آهستهآهسته با هم صمیمی شدیم.
اولین حضور آنها در صحنه جهانی، بهسال ۱۹۶۲، در کاخ پیتی شهر فلورانس بود. آخرین روز این رویدادها را در سالا بیانکا برگزار کردند و مخاطبان آنها عمدتا خریداران خارجی بودند.
لباسهایی که برای این رویداد طراحی کردند، شامل لباسهای مجلسی زیبا و ظریف و پیراهنهایی با دامن مدادی بود که کمرهایی باریک و برشدار و سرشانههای حجیم داشتند. این مجموعهها بهسرعت با استقبال حضار روبهرو شد و برنادین موریس، منتقد مد در نیویورک تایمز که بعدها کتابی درباره والنتینو نوشت، گفت:
والنتینو یک کشف بزرگ برای آنها بود. پوشش مطبوعاتی گسترده نمایش مد او، خیلی زود نام او را در سطح چهرههای پرافتخار در عرصه طراحی لباس قرار داد.
مشتریانی سرشناس از الیزابت تیلور تا جکی کندی

تعداد انگشتشماری برند وجود دارد که از همان سال اول تأسیس، شهرتی بینالمللی پیدا کنند و برند والنتینو یکی از آنهاست. به یکسال نرسید که صف مشتریان این برند، از از افراد مشهور سراسر جهان و جامعه اشراف پر شد. ستاره صحنه مد ایتالیا، چنان شهرتی به دست آورد که در اواسط دهه ۱۹۶۰، فروشگاهی جدید در ویا گریگوریانا باز کرد و نمایشهای مد خود را به رم بازگرداند. بازیگران هالیوود، همسران رهبران برتر جهان و بسیاری از هنرمندان مشهور، در این نمایشها حضور مییافتند و با لباسهای شب زیبا، جذابیتی بسیار فراتر از هرچیزی ارائه کردند که در هفتههای مد مدرن میبینیم. چیزی که نام والنتینو را به جهان شناساند و در اذهان عمومی تثبیت کرد.
هنگامی که در سال ۱۹۶۷، گاروانی جایزه معتبر مد نیمن مارکوس را به دست آورد، چهرههایی برجسته همچون آدری هپبورن، الیزابت تیلور، جکی کندی، بانوی اول سابق آمریکا و بیگم آقا خان، همسر سِر سلطان محمد شاه، امام فرقه اسماعیلیان، از مشتریان او بودند.
اثر جکی کندی
درباره ژاکلین کندی اوناسیس، همسر جان اف. کندی که رئیسجمهور آمریکا بود و در سال ۱۹۶۳ ترور شد، قضیه کمی متفاوت است. گاراوانی بیشتر موفقیت برند خود را به جکی کندی نسبت میدهد. داستان آشنایی آنها از این قرار است:
جکی طرحهای والنتینو را به تن دوستانش دیده بود و بهشدت از طراحی او خوشش آمده بود. با پیگیری از آنها متوجه میشود که این لباسها را والنتینو طراحی میکند. شخصا با او تماس میگیرد و از او میخواهد برای مراسم عزاداری همسر فقیدش در چهارمین سال ترورش، برایش لباس طراحی کند. او ۶ لباس اوت کوتور از این برند پوشید و پس از بازگشت به نیویورک، همه آنها را خریداری کرد. یکسال بعد، در سال ۱۹۶۸، وقتی جکی با مرد ثروتمندی از اشراف یونان بهنام ارسطو اوناسیس ازدواج کرد، از والنتینو که حالا دوست صمیمیاش به حساب میآمد خواست لباس عروسیاش را طراحی کند. رابطه دوستانه و حرفهای این دو، تا زمان مرگ جکی ماندگار ماند.
آشنایی با سردبیران مجله ووگ در آمریکا
در دهه ۱۹۷۰، والنتینو فروشگاهی را در نیویورک باز کرد که باعث آشنایی او با اندی وارهول و دایانا وریلند، سردبیران معروف مجله ووگ، شد. این موضوع به پیشرفت و موفقیت بیشتر برند والنتینو کمک کرد. دهه ۱۹۸۰ برای برند والنتینو بازهم موفقیتآمیز بود؛ اما خود والنتینو از آن دوران متنفر است. بهطورکلی هیچکس دهه ۱۹۸۰ را ازنظر مد جذاب نمیداند و والنتینو با آن کاملا موافق است. سبک لباسهای این دهه اصلا چنگی به دل نمیزدند و طرحهای خود او را هم تحتتأثیر قرار دادند. سبکی که هروقت از والنتینو درباره آن میپرسیدند، فقط میگفت: «وحشتناک بود، وحشتناک!».
در سال ۱۹۹۰، والنتینو آکادمی والنتینو را که یک مکان فرهنگی بود در رم تأسیس کرد که محلی برای برگزاری نمایشگاههای هنری به شمار میرفت.
والنتینو؛ نماد فرهنگ پاپ
نکته جذابی درباره شخص والنتینو وجود دارد و آن این است که فقط طرحهای برند او نیستند که به عناصر فرهنگی تبدیل شدهاند؛ خود والنتینو هم یک نماد فرهنگی به شمار میرود. او در سال ۲۰۰۶، در فیلم «شیطان پرادا میپوشد» نقش خودش را بازی کرد و همه نمایشهای مد را با لباسهایی که بازسازی کرده بودند به اجرا درآورد. این باعث شد فیلم واقعا طبیعی به نظر بیاید؛ چیزی که تهیهکنندگان فیلم را بهشدت راضی کرد. خود والنتینو هم خوشحال بود از اینکه این کار را انجام داده است.
واگذاری برند والنتینو در سال ۱۹۹۸
یک راز بزرگ در موفقیت برند والنتینو وجود دارد و آن این است که والنتینو و جیانکارلو تا زمانی که شرکت را فروختند، مالکیت انحصاری آن را برای خودشان نگه داشتند. این در حالی است که بسیاری از طراحان مد اغلب برای رشد کسبوکارشان، مجبورند سهام برند خود را به گروههای بزرگ بفروشند. در هر صورت، والنتینو و شریکش در سال ۱۹۹۸، شرکت را به قیمت ۳۰۰میلیون دلار به رئیس فیات، جیانی آنیلی و کنگلومرای HdP فروختند. اما HdP از پس مطالبات و هزینههای والنتینو و جیانکارلو برنمیآمد و شرکت را به مارزوتو آپارل (Apparel) فروخت.
البته جیانکارلو در آن زمان با سبک زندگی پرهزینهشان مخالف بود، ولی کاری نمیشد کرد؛ هردو آنها درطول سالهای موفقیتشان به این سبک خاص از زندگی عادت کرده بودند. آنها یک قایق تفریحی داشتند و خانههایی در سوئیس، اسپانیا و فرانسه که آنها را با آثار هنری پر کرده بودند. این زوج بهخاطر روشهای عجیب و غریبی که برای سفر داشتند معروف شده بودند. بنا به گزارش ونیتی فیر در سال ۲۰۰۴، والنتینو و جیانکارلو، برای سفرهای هوایی خود با سه اتوبوس به فرودگاه میرفتند. یکی از آنها مخصوص والنتینو، جیانکارلو و مستخدمان آنها بود، یکی برای وسایل و چمدانها و سومی برای حمل پنجتا از شش سگ والنتینو یعنی میلتون، ماد، مونتی، مارگو و مولی. آنها هنوز هم این سبک زندگی عجیب را دارند.
بازنشستگی والنتینو در سال ۲۰۰۷
پس از نزدیک به پنج دهه فعالیت در صنعت مد، والنتینو گاراوانی اعلام کرد که پس از نمایش مد لباس برندش در ژانویه سال ۲۰۰۷، از ریاست خانه مد کنارهگیری خواهد کرد. این آخرین نمایش با حضور او بهعنوان مدیر خلاق، که برای رقابت با هرآنچه در این سالها انجام داده بودند ترتیب داده شده بود، در موزه رودن پاریس برگزار شد. همه سوپرمدلهایی که این مرد در طول زندگی حرفهای خود با آنها کار کرده بود، از نائومی کمپبل گرفته تا کلودیا شفر و اوا هرزیگوا، برای قدردانی از او در این نمایش حاضر شدند.
پس از بازنشستگی والنتینو، این برند نمایشگاههای متعددی از طرحهای او را در سامرست هاوس لندن و موزههای مجازی به نمایش گذاشت و مستندی هم بهنام «آخرین امپراتور» برای تجلیل از این طراح بزرگ ساختند.
دوران باشکوه پیچولو و چیوری

خانه مد والنتینو، پس از کنارهگیری بنیانگذارش، الساندرا فاچینتی (Alessandra Faccinetti) را بهعنوان مدیر خلاق منصوب کرد. بااینحال، یکسال بعد او نیز برکنار شد و دو طراح جوان، ماریا گراتزیا چیوری (Maria Grazia Chiuri) و پیرپائولو پیچولو (Pierpaolo Picciolo)، بهطور مشترک مدیریت خلاق برند را بر عهده گرفتند. این دو با هم در برند فندی کار میکردند و قبلا توجه گاراوانی را به خود جلب کرده بودند. آنها دوران طلایی این برند را همچنان با قدرت ادامه دادند.
در سال ۲۰۱۵، چیوری به یاهو توضیح داد که چرا این مسئولیت را بر عهده گرفتند. او گفت:
به والنتینو پاسخ مثبت دادیم زیرا این برند را دوست داشتیم. ما مجذوب داستان والنتینو، فرهنگ، زیبایی و ظرافت بهکاررفته در برند او بودیم.
در سال ۲۰۱۶، چیوری بعد از هشتسال خدمت در برند والنتینو، اعلام کرد که این برند را ترک میکند و به دیور میرود. پیچولو در نقش خود بهعنوان مدیر خلاق باقی ماند و هنوز هم آن را اداره میکند.
بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۹، این خانه مد بیش از یکمیلیارد دلار فروش داشت که باتوجهبه گزارشها، رشدی ۱۳۴درصدی را نشان میداد.
فروش والنتینو به خانواده سلطنتی قطر
در سال ۲۰۱۲، برند والنتینو از طریق شرکت سرمایهگذاری میهولا (Mayhoola) با قیمت باورنکردنی ۷۰۰میلیون یورو به خانواده سلطنتی قطر فروخته شد.
دهه ۲۰۲۰ تا به امروز
والنتینو همیشه یک برند پرطرفدار بوده است. مجموعه پاییز ۲۰۲۲ آن موفقیتی فوقالعاده یافت. تمام مدلهای این نمایش از سرتاپا صورتی پوشیده بودند و این رنگ خاص و پرانرژی، نام والنتینو پینک را برای آن به ارمغان آورد. از آن زمان تاکنون، افراد مشهور زیادی از این سبک سرتاپا صورتی پوشیدن استقبال کردهاند. زندایا، جیجی حدید، آن هاتاوی و دوا لیپا، برخی از این افراد هستند که تصاویر آنها را میبینید:
زندایا؛ بازیگر بااستعداد و دوستداشتنی هالیوود
جیجی جدید؛ مدل معروف آمریکایی
آن هاتاوی؛ بازیگر معروف آمریکایی
دوا لیپا؛ خواننده، مدل و بازیگر
برند والنتینو از سال ۲۰۲۱ به دنیای زیباییآرایشی هم قدم گذاشت. البته از سال ۱۹۷۹ عطر تولید میکرد، اما خط لوازم آرایشی نداشت.
تفاوت والنتینو و رد والنتینو
یکی از مهمترین نکاتی که درباره برند والنتینو وجود دارد این است که بسیاری والنتینو را با رد والنتینو اشتباه میگیرند. والنتینو نام برند است؛ ولی رد والنتینو (RED valentino) خط تولید لباسهای مخصوص جوانان این برند است و اشارهای واضح به رنگ امضای والنتینو دارد. بااینحال، RED علاوه بر اشاره به رنگ قرمز، مخفف Romantic Eccentric Dress است که بهمعنای لباسهای رمانتیک و عجیبوغریب است.
خط تولید رد والنتینو (RED Valentino) در سال ۲۰۰۳ راهاندازی شد. لباسهای آن ازنظر قیمت مقرونبهصرفه و ازنظر سبک، معاصر هستند.
درواقع خانه مد لوکس والنتینو با استفاده از این خط تولید، قصد داشت به بازار مخاطبان جوانتر و افراد طبقه متوسط جامعه دسترسی داشته باشد. طرحهای این خط، سبکی جسورانه، مدرن و جوان دارند؛ اما روح زنانه برند مادر را نیز منتقل میکنند. یعنی باید انتظار برشهای ساده، طرحهای گلدار، حریرهای شفاف و پارچههای مجلل را داشته باشیم.
رد والنتینو لباسهایی عجیبوغریب و رمانتیک ارائه میکند. لباسهای این مجموعه بیشتر از تور، حریر، پاپیون و پارچههای گلدوزیشده تهیه میشوند و راز زیبایی آنها در آن است که این عناصر قدیمی اصیل را، با عناصر مدرن ترکیب میکنند و به همین دلیل خاص و دوستداشتنی هستند. لباسهای توری با گلهایی که طرحهای جالب و عجیبی دارند، لباسهایی با طرح ستارهای، بافتنیهای سوراخدار، بلوز، دامن، کت چرمی و بسیاری لباسهای دیگر که برخی از آنها را در زیر میبینیم:







اکسسوریهای جذابی مانند گیره موی پاپیونی و هدبند ساتن بخشی از محصولات این مجموعه هستند. اکسسوریهای زیبای این برند خودشان سادهاند، اما میتوانند هر لباسی را جذابتر کنند و قیمت مقرونبهصرفهای هم دارند:

رنگها در دنیای والنتینو
دنیای برند والنتینو، همانطور که گفتیم با رنگ قرمز عجین شده است؛ اما این بدان معنا نیست که به رنگهای دیگر اهمیت نمیدهند. رنگ قرمز برای آنها نماد خوششانسی است. خود والنتینو میگوید:
برای مزون والنتینو، قرمز فقط یک رنگ نیست. یک علامت واضح، یک لوگو، یک عنصر نمادین برند، یک ارزش است.
لباس قرمز والنتینو درست مانند کتهای اسموکینگ ایو سن لوران و توییدهای شنل، امضای او به شمار میرود. این رنگ مظهر ظرافت، اشتیاق و انرژی است. در سال ۱۹۸۵، جیامتی در مصاحبهای با ووگ گفت:
والنتینو یک عقیده خرافاتی دارد که به نماد ما تبدیل شده است. او یکبار رنگ قرمز را استفاده کرد و بعد از آن در هر مجموعه یکی از آن داریم. بیشتر به این دلیل است که ما رمانتیک هستیم؛ دوست نداریم چیزی را که دوستش داریم یا برایمان خوششانسی میآورد کنار بگذاریم.
بااینحال، در دنیای والنتینو رنگ سفید هم به همان اندازه مهم است. در سال ۱۹۶۷، او دوازده لباس سفید برای جکی کندی طراحی کرد. سپس با الهام از این رنگ، یک مجموعه کامل از نمایش سال بعد خود را به رنگ سفید خالص اختصاص داد. مجموعه سفید او یک پیروزی بزرگ بود و بین نمادینترین لحظات تاریخ مد جا گرفت.
محصولات امروزی برند والنتینو
محصولات برند والنتینو شامل لباسهای لوکس سطح بالا، کیف، کفش و عطرهای گرانقیمت است. بیایید ویژگیهای هریک از آنها را بررسی کنیم.
۱. عطرهای والنتینو؛ تجربهای فراتر از رایحه
عطرهای برند والنتینو، عطرهایی لوکس هستند که افراد مشهور و چهرههای سرشناس از آنها زیاد استفاده میکنند. درواقع، دوستداشتنیترین اقلام این برند، عطرهای آن هستند. رایحههایی سبک، عالی و منحصربهفرد که در شیشههایی زیبا و خلاقانه ارائه میشوند. وقتی صحبت از عطرهای والنتینو به میان میآید، فقط با رایحه مواجه نیستیم، بلکه تجربهای بسیار فراتر از آن به دست میآوریم.
از محبوبترین عطرهای این برند، والنتینو اومو اینتنس برای مردان و والنتینو دونا برای زنان است؛ ولی مابقی آنها هم چیزی کم ندارند. فقط به شیشههای خلاقانهای که برای عطرها طراحی کردهاند نگاه کنید:
والنتینو اومو اینتنس (Valentino Uomo Intense)
دونا رزا ورد (Valentino Donna Rosa Verde)
راک ان رز (Valentino Rock’n Rose)
وکا ویوا (Valentino Voce Viva)
والنتینا (Valentino Valentina)
والنتینا آکوا فلوریال (Valentino Valentina Acqua Floreale)
۲. کیفهای والنتینو؛ ظاهری لوکس با رنگهای سیر
کیفهای لوکس و درجهیک برند والنتینو طرحهایی جاودانه و کلاسیک دارند که دستخوش تغییرات مدرن شدهاند؛ بااینحال بدون ترند هستند و کهنگی در آنها راه ندارد. رنگ این کیفها سیر و ظاهر آنها لوکس است. برای هر موقعیتی، از مهمانیها و مجالس گرفته تا استفاده روزانه و حتی کاربردهای اداری، برند والنتینو انواع کیفهای زیبا را که بیشتر از پوست گوساله تهیه شدهاند، در اختیار مشتری قرار میدهد. کیفهای کوچک کراس بادی، کیفهای کلاچ، مدلهای رودوشی و سطلی، کیفهای مسافرتی و کولهپشتی مردانه برخی از این کیفها هستند. مدلهای زیر را ببینید:
رومن استاد (Roman Stud)
لوکو (Locò)
راکاستاد (Rockstud)
وان استاد (One Stud)
تویل آیکونوگراف (Toile Iconographe)
ویسلینگ (Vsling)
استاد ساین (Stud Sign)
۳. کفشهای برند والنتینو؛ شیک و منحصربهفرد
کفشهای این برند شیک و خاص طراحی میشوند و نه تنها زنان، بلکه مردان را هم از نظر دور نمیدارند. معمولا از پوست طبیعی گوساله آنها را تهیه میکنند و کیفیت آنها بسیار بالاست.
برای خانمها، انواع کفشهای لوکس برای مهمانی، صندلهای زیبا، کفشهای راحتی، بوتهای کمبت و بوتهای تا مچ پا که امضای لوگوی خاص برند تزئین شدهاند موجود است. برای آقایان، مجموعههای مردانه شامل بوتها، کفشهای بنددار، لوفر، اسنیکر و صندلهایی هستند که همگی برای مناسبتها و موقعیتهای مختلف طراحی شدهاند.
۴. لباسهای برند والنتینو؛ با رنگها و طرحهای شاداب و سرزنده
مجموعههای لباس والنتینو شامل رنگها، طرحها و فرمهای بسیار متنوع است. فرقی نمیکند طرفدار لباسهای ماکسی هستید یا میدی، کوتاه میپوشید یا بلند، لباس ساده تکرنگ را ترجیح میدهید یا لباس طرحدار شلوغ. این برند برای هر سلیقهای بهترین لباسها را ارائه میکند. اگر هم سبک لباس برایتان مهم است، برای مثال، کلاسیکپوش هستید یا مدرن، در این برند انواع لباسها با استایلهای مختلف را خواهید یافت.
پارچههایی که این برند از آنها لباس تهیه میکند، اغلب شامل پارچههای کرپ، پارچههای جناغی طرحدار، تورهای سنگین و کارشده هستند و مدلهای آنها میتواند ساده، چیندار، پیلیدار یا اوت کوتور باشد. برخی از لباسها طرح چاپی لوگوی برند را دارند و برخی دیگر ندارند.
برخی از آنها را با هم ببینیم:





۵. لباسهای عروسی برند والنتینو؛ پوششی خاص برای بهترین روز زندگی
والنتینو لباسهای عروسی بسیار مدرن و زیبایی دارد که انتخاب بسیاری از چهرهها و افراد مشهور برای روز عروسیشان است. طراحیهای مجلل و درعینحال راحت این لباسها، باعث میشود عروسخانم در این روز خاص زندگیاش بهترین لحظات را تجربه کند.
برخی از افرادی که لباس عروس آنها از برند والنتینو بوده است عبارتاند از:
الیزابت تیلور؛ بازیگر مشهور سینمای کلاسیک
پرنسس مادلین، شاهزاده سوئد
جنیفر لوپز؛ خواننده، رقصنده و بازیگر آمریکایی
آن هاتاوی؛ بازیگر مشهور آمریکایی
کورتنی کاکس؛ بازیگر نقش مونیکا در سریال مشهور فرندز
گوئینث پالترو؛ بازیگر معروف هالیوود
تاریخچه لوگوی والنتینو؛ ساده و درعینحال زیبا
تاریخچه لوگوی والنتینو چیز خاصی برای گفتن ندارد، زیرا این برند لوگوی ساده و درعینحال زیبایش را تغییر زیادی نداده است. ازآنجاکه طرح آن پر از جزئیات نیست، هرچقدر هم سبک مجموعههای معرفیشده والنتینو در هر زمان متفاوت باشد، باز هم نیازی به بهروزرسانی لوگو نیست. این لوگو درواقع فقط یک بار تغییر کرده است و البته یک نماد هم دارند که بهتر است ابتدا درباره آن صحبت کنیم.
نماد پیکتوگرام برند والنتینو
این علامت لوگو نیست، بلکه نماد است. شرکت والنتینو از این پیکتوگرام که حرف V است استفاده میکند. یک بیضی باز دور آن کشیده شده و دو لبه حرف V را به هم متصل میکند. شکل کلی آن به حرف اول والنتینو در لوگو شباهت دارد.
لوگوی برند والنتینو از ۱۹۶۰ تا ۱۹۷۹
اولین نسخه از این لوگو در سال ۱۹۶۰ طراحی شد و از کلمه والنتینو و در زیر آن نام فامیلی بنیانگذار برند، گاراوانی، تشکیل شده بود. تا سال ۱۹۷۹ همین لوگو را داشتند. بالای لوگو نماد پیکتوگرام را هم میبینیم که اندازه کوچکی دارد. فونت کلمه گاراوانی، فونت سانسسریف است.
لوگوی برند والنتینو از ۱۹۷۹ تا به امروز
در سال ۱۹۷۹، لوگوی برند تغییر کرد و تا به امروز همین لوگو را نگه داشتهاند. در نسخه دوم، لوگو سادهتر شد و کلمه گاراوانی را کامل از آن حذف کردند. فونت کلمه والنتینو کمی با قبلی تفاوت دارد. نماد آن را هم کمی بزرگتر کردند که ظاهرش با کلمه والنتینو هماهنگتر باشد. قبلا که کلمه گاراوانی با فونت کوچکتر روی آن بود، کوچکبودن نماد به چشم نمیآمد.
لوگوی این برند ساده و شیک است و نمایانگر ظرافتی جاودانه است. چیزی که برند والنتینو از ابتدا به آن شهرت داشت و این لوگو بهخوبی آن را توصیف میکند.
والنتینو و جیانکارلو حالا چه میکنند؟
والنتینو اکنون ۹۱ سال دارد و به زندگی لوکس و عجیب خود با جیانکارلو ۸۵ساله ادامه میدهد. تعداد قابلتوجهی دنبالکننده در اینستاگرام دارند که در زمان نگارش این مقاله، ۲٫۵میلیون نفر برای والنتینو است و ۵۰۷هزار نفر برای جیانکارلو. آنها هنوز با خانههای متعدد، قایقهای تفریحی و سفرهای مداوم خود در سراسر جهان، تصاویر زیادی را با طرفداران خود به اشتراک میگذارند.
سخن پایانی
در این مطلب درباره برند والنتینو صحبت کردیم. خلاقیتهای قابلتوجه بنیانگذاران این برند، تأثیر زیادی بر زنان و مردان از سراسر جهان بهویژه کسانی که از مواد اولیه باکیفیت و طرحهای منحصربهفرد و مجلل لذت میبرند گذاشت. والنتینو دارای سبکی شیک و بسیار خاص در طراحی لباس است که ترکیبی از نوآوری و سنت را مینمایاند و استانداردهای مد جهانی را تعیین میکند.
آیا تاکنون از محصولات برند والنتینو مانند عطر، کیف یا کفش استفاده کردهاید؟ لطفا تجربه خود را درباره این برند با ما به اشتراک بگذارید.